Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament minva les mesures de prevenció contra la COVID

Els conserges ja no prenen la temperatura als usuaris

L'Ajuntament suavitza les mesures COVID. D'ençà d'avui matí els ciutadans que entren a les Cases de la Vila ja no s'han de mirar la temperatura, una mesura de prevenció que entrà en funcionament al mes d'agost de l'any 2020 i que va implantar el primer tinent de batle, Carlos Darder.

L'encarregat d'aquesta tasca com també de la d'obrir les portes als ciutadans és del conserge qui està situat a l'entrada de l'edifici fins a les 14:00h. Aquesta no és l'única mesura anti covid que s'ha implantat a l'Ajuntament durant els mesos de pandèmia, sinó que també al mes de març s'adquiriren 5 mesuradors de CO² que mesuren la qualitat de l'aire i adverteixen quan fa falta ventilar.

A més, Darder explica que ha encomanat un porter automàtic "que arribarà aviat" per instal·lar a l'entrada de la planta baixa, per tal que els usuaris, per exemple amb mobilitat reduïda, puguin entrar sense haver de pujar les escales. Actualment hi ha una cadena que restringeix l'entrada per aquest accés, fet que dificulta l'accessibilitat als ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.