Setmanari d'informació local - 138 anys

Gran Via es tancarà al trànsit dia 2 per unes obres que duraran 3 mesos

Més de cent vehicles quedaran sense estacionament mentre durin els treballs al carrer

Gran Via és un dels carrers més transitats del centre de Sóller.

El centre de Sóller estarà tancat per obres durant aproximadament tres mesos. Aquesta és la previsió feta per l’Ajuntament per realitzar les obres que s’iniciaran al carrer de Gran Via i que començaran el proper dia 2 de novembre. Durant el període anunciat d’obres, els vehicles que vulguin accedir al centre només podran circular pel carrer Bauzá en direcció cap al carrer de sa Mar, mentre que el carrer Rectoria i la continuació pel carrer de Quadrado quedaran tancats al trànsit.


Aquesta mesura afecta a més d’un centenar de vehicles que habitualment estacionen entre l’aparcament habilitat a la Gran Via i al mateix carrer. A més, s’hi han d’afegir els cotxes que s’acosten al centre i al col·legi Sant Vicenç de Paül.


Les tasques, que modificaran considerablement aquest carrer tan emblemàtic de Sóller, tan sols es realitzaran a un troç de la via, ja que segons el projecte presentat al Pla d’Obres i Serveis de 2020 i que compta amb un pressupost de 260.000 euros només contempla la modificació del carrer des de l’inici de la cantonada amb el carrer Rectoria i fins a l’alçada dels casals de Can Dulce i Can Cremat.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.