Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament valora que es pugui aparcar davant els guals per guanyar aparcament

La proposta ha generat cert debat referent a aquesta idea

Des de fa dues setmanes la Policia Local ha posat en marxa una enquesta on es valora la possibilitat d’aparcar davant els guals amb l’objectiu de guanyar aparcaments. La proposta ha generat cert debat ja que per normativa, davant un d’aquests senyals està prohibit estacionar vehicles.


De moment, el departament ha iniciat un estudi de viabilitat per poder regular un ús especial i donar una llicència per aparcar davant els senyals, que tal com indica el qüestionari té per objectiu augmentar les places d’aparcament. Aquestes places, en el cas que la mesura s’aprovàs, es podrien incrementar fins a gairebé 900, ja que és el nombre de sortides de vehicles que té registrat l’Ajuntament.


Segons informà el regidor de Governació, Carlos Darder, «la mesura només afecta als propietaris de guals perquè hi puguin estacionar. Ara de moment feim primer una enquesta per veure la disposició d’aquests propietaris i si consideren que és millor tenir més lloc per aparcar, sobretot de nit». En tot cas, si la proposta avança, l’Ajuntament haurà de modificar l’ordenança que regula l’ús d’aquestes plaques davant els garatges i no es descartaria cobrar un suplement.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo, fa mes de 2 anys

Jo tenc un gual i m'interessaria poder aparcar un altre cotxe davant, però tant jo, com en molts altres casos a Sóller, necessitaria invair una acera. Aparcar damunt una acera és perillós pels vianants, no sé per qué ningú pensa en ells.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente