Setmanari d'informació local - 138 anys

Tímid començ de les obres de la primera línia, a pocs dies de que obrin els primers hotels

Les obres de la primera línia de la platja d’en Repic han començat aquesta setmana de forma molt tímida, amb tan sols una actuació que en aquests moments es fa al passatge de devora l’hotel Marina. Les obres van ser aprovades l’any 2018 i, tot i que han sofert diversos retards, especialment deguts a la situació sanitària. En tot cas l’Ajuntament preveia iniciar aquestes actuacions el passat mes de novembre.

El retard preocupa el sector hoteler, ja que d’aquí a pocs dies està prevista l’obertura dels primers hotels. Una de les actuacions que s’han de fer és la rehabilitació del pont que uneix la plaça de Sa Torre amb la platja de Can Repic, per la qual cosa aquestes dues zones poden quedar uns dies incomunicades quan comencin aquestes feines.

Aquests dies s’ha vist una mica d’activitat al passeig de la platja, però això és degut al fet que alguns establiments hotelers ultimen petites obres a les seves façanes i al fet que Aqualia ha aprofitat per arreglar una canonada que passa per la primera línia. Manca aixecar el paviment que ha bufat i altres petites actuacions. En tot cas es preveu que aquestes obres durin menys d’un mes tot i que després es traslladaran al passeig del Través. Teòricament, les obres s’havien de fer aprofitant l’aturada del tramvia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.