Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia identifica un solleric que amenaçà una adolescent a Palma

Li digué: «Sóc de la màfia italiana, vine amb mi i fes el que digui»

47769

Agents del Cos Nacional de Policia han identificat i informat al jutjat de guàrdia sobre el comportament d'un resident a Sóller acusat d'intimidar a una adolescent que es trobava en l'Estació Intermodal de Palma. «Sóc de la màfia italiana, vine amb mi i fes el que digui», va dir l'home a la jove en to amenaçador.

Devers les 18 hores del passat divendres, diversos conductors d'autobusos varen sol·licitar la presència del personal de seguretat del recinte perquè hi havia una nina, de 18 anys, que estava espantada, tremolant i no aturava de plorar. En aproximar-se el vigilant, la víctima –visiblement nerviosa– va relatar que, instants abans, se li havia assegut al seu costat un home, d'uns 50 anys, i sense conèixer-la de res li va començar a preguntar sobre la seva vida personal i interrogar-la per aconseguir informació sobre el seu domicili. La jove, molt nerviosa, va començar a plorar i també a demanar ajuda. Els conductors i diversos clients varen acudir en la seva ajuda, moment que va aprofitar el sospitós per fugir del lloc.

El vigilant va telefonar a la Policia Nacional i, just quan es dirigien a la porta per a esperar l'arribada del cotxe patrulla, la nina va identificar a l'agressor a les escales automàtiques. El guàrdia de seguretat va córrer fins a la seva posició i el va retenir fins a l'arribada dels agents. Durant tot aquest temps, l'acusat no cessava d'amenaçar al vigilant amb frases com: «No saps qui sóc jo? Tenc doblers per a arruïnar-te la vida. T'enterraré amb calç viva en una cuneta. Sóc de la màfia italiana».

En tenir residència a Sóller i mancar d'antecedents policials, l'italià va quedar en llibertat. Es va procedir a la seva identificació completa i es va emetre un informe judicial sobre l'ocorregut al jutjat de guàrdia. La patrulla va acompanyar a l'adolescent, que no aturava de plorar, al seu domicili i se li va prendre declaració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.