Setmanari d'informació local - 138 anys

Un comentari de Mar Castañer durant el ple indigna als veïnats

La regidora del PP ha dit a micro obert: "aquests no saben ni a què venen"

Polèmica a les xarxes socials per un comentari durant el ple de la regidora Mar Castañer que ha indignat als assistents a l'acte. Castañer, ha dit a micro obert: "aquests no saben ni a què venen", referint-se als veïnats que havien acudit a la reunió per lluitar per la peatonalització del carrer de Jaume Torrens.

Els assistents al ple han publicat al vídeo amb so on se sent a la regidora dir que els veïnats "no s'enteren i no saben ni a què venen". Aquestes paraules han causat molta indignació entre els veïnats que han demanat al batle, Carlos Simarro, que faci "rectificar, demanar disculpes o cessar-la, a la teva mà dreta, la senyora Castañer, amb les declaracions que ha fet, menyspreant a tots els assistents que han comparegut al plenari, en defensa del carrer Jaume Torrens".

Al vídeo es pot escoltar com al final el batle se sorprèn que els veïnats no aplaudeixin que s'hagi aprovat la moció a favor de revisar la peatonalització de Jaume Torrens i els diu: "Han guanyat eh, és que si estan així i no aplaudeixen per això m'extranyava". Llavors i més fluix es pot sentir a la regidora dient-li al batle que els veïnats no s'enteren perquè no saben ni a què venen. De moment, ni la regidora Castañer ni el batle han fet declaracions al respecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pako, fa mes de 2 anys

Con estudios superiores se puede decir de todo.

Per Francesc Lorente, fa mes de 2 anys

La Mar es la q no se entera de nada.

Per Català, fa mes de 2 anys

A mem, ja sé que es pot pensar així. Dir-ho en públic, tret que ella no ho sabès que l'escoltaven, és un error bastant gros. En públic s'han de guardar les formes, encara que ella tengui raó, que probablement la té. Ups.

Per AM, fa mes de 2 anys

El comentari està fora de lloc, pero el que jo entenc al vídeo es: "es que no saben ni a lo que vénen", en cap moment he sentit "aquests no saben a lo que vénen", que sí seria una forma de parlar molt despectiva, però ja tenim als il.luminats amb poques feines demanant al Facebook la dimissió i queixant-se dels 2400€ que cobra la regidora. Sembla que a aquest superdotat no li pareixia tan malament cuan era ell qui per no fer res, cuan guanyaba 36.000€ a l'any per no fer res, no li importaven les quantitatshttps://www.elsoller.cat/local/2016/02/02/284152/ple-aprovara-les-dedicacions-exclusives-per-andreu-castanyer-maria-creu-ensenyat.html Esper que na Mar, la próxima vegada sigui un poc més humil y malgrat li pareixi que els altres no s'enteren, que es guardi el comentari per ella, perque no és un comentari agradable, i per no haver d'aguantar als responsables de la pitjor gestió de l'història, cercar els 5 peus al gat amb les seves "pataletas" contra l'equip de govern actual.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente