Setmanari d'informació local - 138 anys

Presentada la primera fira de de la carn i l'embotit

Hi participaran una dotzena d'expositors

El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha organitzat una nova fira de la carn i l'embotit solleric. L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 6 de març al mercat municipal on es podrà degustar el producte, ja que hi haurà torradores, i també es podrà comprar la matèria per endur que oferiran els dotze expositors que hi faran part.

La fira, que estarà ambientada amb tres actuacions de música en directe, començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a les 16 hores. A més, també hi haurà una exposició amb panells en què s'explicarà la història de les fàbriques d'embotits de Sóller.

El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, ha explicat que "ja que fa dos anys que no hi ha hagut Sant Sebastià ni Sant Antoni per mor de la Covid, vull intentar ajudar al sector càrnic del municipi". El regidor ha assegurat que les empreses "importants" del sector participaran d'aquest esdeveniment que s'organitzarà per primer cop a Sóller i que té el principal objectiu de promocionar el sector càrnic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.