Setmanari d'informació local - 138 anys

Suspeses les classes a l'Institut per mor del fum

Les classes a l'Institut queden avui suspeses per mor de les restes de fum que encara hi ha al centre. La Conselleria d'Educació, per recomanació dels bombers, ha comunicat al director Óscar Eugenio la suspensió de la totalitat de les classes durant el dia d'avui a causa de la gran quantitat de fum que roman encara a les aules i passadissos de l'edifici.

Els alumnes acompanyats del seu tutor, aniran ara per grups a recollir les seves pertinences, mentre el director informa les famílies de la situació. Tot i que el foc s'ha originat a l'aula 107 i estava buida en el moment de l'incendi, el fum s'ha escampat ràpidament i ha deixat unes quantes aules impregnades. La segona planta ha quedat inutilitzada, però no hi ha d'anys estructurals, pel que demà s'espera que es puguin reprendre les classes amb normalitat.

Els bombers romandran al lloc dels fets fins que els nivells de diòxid de carboni s'estabilitzin i han demanat que es revisi també la instal·lació elèctrica del centre, ja que encara es desconeix si s'ha produit o no un curtcircuit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.