Setmanari d'informació local - 138 anys

Nova parada de bus a la carretera per a les línies de Deià, Lluc i Valldemossa

El Govern manté l’aturada de Cetre pels usuaris que van cap a Palma

Els operaris han fet feina aquesta setmana per instal·lar la nova marquesina. | A.V.

El Servei de Transports de les Illes Balears instal·la una nova parada de bus a la carretera del Desviament. Des dimecres els operaris treballen en un dels costats devora la rotonda del Taronger, on s’instal·larà una marquesina que recollirà els passatgers de les línies que van cap a Deià, Valldemossa i Lluc-Serra de Tramuntana (connexió que es posa només en marxa durant la temporada turística). Mentre que l’aturada de Cetre es manté pels passatgers que van cap a Palma i també pels usuaris que usen el tranport públic cap a Fornalux.


El motiu d’aquesta reubicació és descongestionar el carrer Cetre i facilitar la convivència amb els veïnats de la zona, «ja que quan coincideixen dos o més busos, causen embussos i molèsties als sollerics», explicà el director General de Mobilitat i Transports, Jaume Mateu. Després que arribassin a la Conselleria de Mobilitat del Govern les queixes per part de l’Ajuntament i d’alguns usuaris del transport on se sol·licitava el canvi de parada de Cetre a la carretera, «des del departament es va considerar pacificar la zona, traslladant les dues línies al Desviament», digué.


D’aquesta manera, però només es traslladen les dues línies que tenen manco passatgers, mentre la línia principal i «més concorreguda, la de Palma, es manté allà on està actualment perquè també així ens ho han transmès els usuaris més habituals», afegí Mateu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.