Setmanari d'informació local - 138 anys

Toni Burgos enceta la XVI Fira de la Taronja

L'expolític i pagès Toni Burgos ha encetat avui migdia la XVI Fira de la Taronja amb la lectura del pregó inaugural, un discurs prou emotiu. L'esdeveniment, que s'ha celebrat a les 12 hores a la Plaça Constitució, ha reunit una gran quantitat de públic i ha comptat amb l'animació musical dels Xeremiers de Sóller, així com amb la presència de les Valentes Dones Infantils.

A més, també s'ha celebrat el concurs de 'Quantes taronges tenc?' del qual el guanyador se n'ha enduit un pas permanent per anar amb el Tren i el Tramvia. El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, ha presentat l'acte, mentre que el batle, Carlos Simarro, n'ha fet el tancament.

Dissabte que ve de les 10 hores a les 16 hores se celebraran els actes centrals de la Fira amb una mostra gastronòmica i de comerç a la Plaça Constitució, Mercat Municipal i carrers Comercials; una exposició de varietats de cítrics; un mercat de la Taronja amb productes de taronja i cítrics; i degustacions selectes elaborades per alguns restaurants de Sóller amb taronges i cítrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.