Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller acollirà els actes commemoratius del 90 aniversari del bàsquet balear

Avui s'ha presentat a l'Ajuntament de Sóller el programa d'actes i activitats que se celebraran al municipi amb motiu del 90 aniversari del bàsquet a les Illes Balears. A la presentació han acudit el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens i el batle, Carlos Simarro, entre d'altres implicats en el món del bàsquet i de l'esport a Sóller on Talens ha destacat que "Sóller és el bressol del bàsquet a les Balears".

La commemoració arrancarà el 6 de maig amb un torneig de bàsquet i una taula rodona on es parlarà dels valors d'aquest esport. Ambdós actes se celebraran al CP Victòria. L'endemà a la Plaça, es farà un homenatge a la família Reynés, ja que els germans Pere i Joan Reynés foren els impulsors del bàsquet al municipi. A més, hi haurà una exposició i al pavelló Son Angelats se celebrarà un torneig federat.

Diumenge finalitzarà l'acte de commemoració amb la inauguració del mural "Pioners 90 Aniversari Bàsquet" que ha fet la il·lustradora Beatriu Colom i també es recrearà al camp de Futbol Can Maiol el primer partit que es va jugar a les Illes que fou el 8 de maig de 1932 a Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.