Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira 2022 recupera la programació habitual

Sóller tendrà revetlles, investidura, pregó, tornejos i misses, entre d'altres activitats

48103

L'Ajuntament ha fet públic avui matí el programa de la Fira 2022 que recupera la totatlitat dels actes habituals després de dos anys de celebracions nul·les o restringides. Entre els actes programats, destaquen l'habitual Investidura de les Valentes Dones 2022; la lectura del Pregó; la nit jove; l'Ofrena; la Missa Major; i la revetlla d'armes. Per descomptat, l'esperat Firó també recupera el seu format habitual i se celebrarà sense cap tipus de restricció per primer pic d'ençà de l'arribada de la Covid.

El programa també inclou una gran varietat de tallers infantils, tornejos esportius, exposicions d'art, concerts, mostres i altres que se celebraran a Sóller des del 25 d'abril fins al 10 de juny. Totes les activitats i actes prevists per a la Fira 2022 es poden consultar al programa que enguany s'ha editat únicament en format digital. Així, l'Ajuntament no imprimirà la programació, sinó que s'haurà de consultar a la pàgina web de l'administració.

Davant la celebració d'una Fira sense restriccions, el batle, Carlos Simarro, ha inclòs en el programa l'habitual salutació on ha volgut apel·lar a la responsabilitat i a la calma: "Gaudiu de les festes, però feis-ho amb prudència i responsabilitat", ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.