Setmanari d'informació local - 138 anys

Queda prohibit fer foc en terreny forestal fins a dia 15 d'octubre

El dispositiu està format per 350 persones.

Des d'ahir diumenge i fins a dia 15 d'octubre queda prohibit fer foc en terreny forestal. La Conselleria de Medi Ambient i Territori anuncià divendres que el període de cremes queda suspès durant aquest període de temps. En cas d'haver de fer foc entre una franja compresa entre els 50 i els 500 metres de terreny s'haurà, els propietaris hauran de sol·licitar una autorització a l'administració. Tot i això, la conselleria pot suspendre el permís de cremes controlades en cas de meteorologia adversa per vent o temperatures extremes.



La campanya d'enguany es presentà a la base d'operacions d'incendis forestals de Petra on hi assistiren el conseller de l'àrea, Miquel Mir, el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, i el gerent de l'IBANAT, Joan Ramon. Durant la presentació de la campanya d'alt risc d'incendis forestals, Mir demanà a la ciutadania "que extremi la precaució i eviti imprudències davant un estiu on es preveu un augment significatiu de població visitant, i en conseqüència, poden augmentar les negligències o els accidents en els entorns forestals", digué.



Com a novetat, el dispositiu d'enguany comptarà amb un dipòsit d'aigua transportable per a fer maniobres en zones de difícil accés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.