Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Les vendes de tests Covid es disparen després de les festes

Sóller espera un augment considerable dels contagis

SOLLER. EPIDEMIAS. CORONAVIRUS. Muchas farmacias agotan los test de autodiagnóstico el primer día de venta. | I.C.

Els efectes de les aglomeracions que s’han produit durant les festes ja es noten a Sóller on les vendes de tests Covid s’han disparat en els tres darrers dies.
Les farmàcies del municpi han notificat un augment considerable en comparació a les darreres setmanes quan expliquen que se’n venien menys de la meitat que ara. De fet, algunes farmàcies acabaren l’estoc en no tenir previsió de vendre’ns tants i n’hagueren de comanar en veure que la demanda es disparava, expliquen.

Repunt de casos

La manca de restriccions sanitàries ha permès la celebració de festes multitudinàries com el Firó en què en alguns moments s’aglomeraren més de 8.000 persones entre públic i participants. Després d’aquesta jornada a Sóller s’espera un repunt important dels casos de coronavirus. De fet, a llocs com Sevilla i Còrdova on el més passat se celebrà la Feria de Abril, ja hi ha hagut un gran augment dels contagis. Aquesta tendència no es pot demostrar a Sóller, ja que actualment el Servei de Salut no comptabilitza ja els casos i, per tant, no hi ha dades dels darrers contagis. Tot i això, és ben sabut que el coronavirus encara no ha desaparegut i que amb les aglomeracions els contagis es disparen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.