Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern afegeix 15 places concertades a la residència de Sóller

El Govern destinarà prop d’un milió d’euros al geriàtric per als propers quatre anys

SOLLER. RESIDENCIAS TERCERA EDAD. Els residents tornen a gaudir de les activitats grupals. El geriàtric Fontsana ha flexibilitzat les restriccions a l¿interior del centre, però manté els protocols quant a les relacions exteriors. | SOLLER

El Consell de Govern, a petició de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, ha autoritzat ampliar el nombre de places concertades amb l’entitat Sóller Invest, SL, a la residència Fontsana Sóller. Si fins ara la Conselleria tenia 90 places concertades en aquesta residència, a partir d’ara se’n concertaran 15 més fins a arribar a tenir-ne 105.

El Govern destinarà 956.986 euros a la residència amb càrrec a les partides pressupostàries de 2022, 2023, 2024 i 2025. Les places són per a persones grans en situació de dependència. L’objectiu és oferir-los els serveis d’acolliment residencial i assistència integral, amb la funció de substituir la llar habitual de manera permanent o temporal, per millorar les condicions de vida tant de les persones grans com de les seves famílies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.