Setmanari d'informació local - 138 anys

Campanya contra les agressions masclistes per evitar fets com els del Firó

El Govern difondrà més de 3.000 cartells pels municipis de les Illes

El Govern de les Illes Balears llançarà a partir de demà una campanya de prevenció d’agressions sexuals masclistes a les festes populars per tal d'evitar repetir casos viscuts com en el Firó de Sóller. El lema de la campanya és #NoÉsExcusa.

La campanya està formada per una sèrie de cartells en els quals s’informa de pràctiques que es consideren agressió sexual, entre els quals en destaca un que fa referència directament a l'agressió masclista que patí una periodista d'IB3 quan cobria el Firó. El cartell avisa que "besar sense permís és una agressió sexual i les festes no són excusa".

Es repartiran més de 3.000 cartells, entre d’altres, als municipis de les illes, on aquest estiu de retorn a la normalitat es tornaran a celebrar festes. La campanya també es difondrà a través de la premsa i les xarxes socials del Govern. L’objectiu és conscienciar els homes que determinades accions com ara besar sense permís una dona, perseguir-la o intimidar-la, o tocar-li el cul és una agressió sexual i el fet d’haver consumit alcohol o estar en un ambient festiu no és excusa per fer-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.