Setmanari d'informació local - 138 anys

Foc intencionat a la Fàbrica Nova

A les 17.30 hores d'aquest dimecres han saltat les alarmes en declarar-se un foc intencionat a la Fàbrica Nova. Ha estat un veïnat de la zona qui ha avisat als serveis d'emergència de l'existència d'un incendi en un dels edificis d'aquesta propietat situada a la plaça Teixidores.

Ràpidament, agents de la Policia Local de Sóller, Guàrdia Civil i Bombers de Mallorca (parc de Sóller) han acudit al lloc dels fets per extingir les flames. En principi, i sense confirmació oficial, tot apunta al fet que podria tractar-se d'un incendi intencionat, ja que els serveis d'emergències han assegurat que "dins l'edifici no hi ha res que ho pugui iniciar". Minuts més tard, també han arribat els bombers del parc de Calvià per donar suport als efectius ja presents. Els agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil han tallat el trànsit i el pas pel camí de Cas jurat, mentre els bombers treballen en l'extinció del foc.

El foc s'ha focalitzat a l'edifici en ruïnes situat just davant d'una de les darreres indústries tèxtils mallorquines, que va funcionar a ple rendiment a Sóller. Creada a fins del segle XIX per l'empresa Tèxtil Mallorquina S.A, societat impulsada per Damián Mayol, qui va ser propietari de diverses fàbriques en la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.