Setmanari d'informació local - 138 anys

El radar mòbil multa 12 conductors diaris

Els vehicles excedeixen el límit de 30 km/h

Un radar mòbil controlarà per períodes l'excés de velocitat a diversos carrers de Sóller. | A.B.

Des del passat dimarts, Policia ha instal·lat radars mòbils pels carrers de Sóller. Els radars han detectat una mitjana de 12 infraccions diàries en què els conductors han excedit la velocitat permesa a l’interior del poble. Així, els vehicles que han excedit el límit dels 30 quilòmetres per hora permès dins el nucli urbà i a 20 quilòmetres per hora en zones escolars seran multats a través dels radars que ha cedit l’Agència Tributària a l’Ajuntament.
Amb l’objectiu d’intentar minvar la velocitat dels conductors per dins Sóller i el Port, la Policia Local els va instal·lant de manera rotatòria sobretot «en carrers on els conductors poden pitjar l’accelerador i augmentar la velocitat perquè són vies rectes», explicà el regidor de Governació, Carlos Darder.

Radars pedagògics
Alhora, amb el romanent de tresoreria aprovat dimecres pel plenari, l’Ajuntament instal·larà cinc radars pedagògics nous. Dos d’ells es col·locaran al carrer de sa Mar a diferents alçades, ja que «és una demanda que ens han fet els veïnats», assegurà Darder. Un altre, s’instal·larà a l’avinguda d’Astúries cap al camp de futbol amb l’objectiu que els vehicles redueixin la velocitat en una zona «concorreguda».
Finalment, altres dos radars pedagògics es posaran al Port. Un al carrer Xaloc i un altre al carrer Infante Lois perquè, segons el regidor de Governació «els reductors no són suficients perquè els conductors disminueixin la velocitat», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.