Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranca la Fira de la Il·lusió

Els infants de la Vall gaudeixen des d'avui al matí de la Fira de la Il·lusió 2022, que durarà fins al dijous

Els infants han gaudit avui al matí del Taller Circ en família.

La Fira de la Il·lusió 2022 ja està en marxa. Des d'avui al matí els infants i les seves famílies gaudeixen de l'esperada fira que tant èxit va aconseguir el passat any. Per a l'edició d'enguany s'ha programat una àmplia llista d'activitats dedicada a les famílies i, sobretot, als infants.

La fira, organitzada per Promoció Econòmica i Turisme, amb Sebastià Aguiló al capdavant, compta durant els tres dies amb el Mercadet de la Il·lusió, amb paradetes d'artesania i Nadal i la col·laboració dels comerços locals. Durant els tres dies també s'ofereixen Xocolatades populars a benefici dels Viatges d'Estudis dels diferents centres escolars sollerics, els quals han preparat coques, xocolatades i decoracions nadalenques.

A més, avui s'ha celebrat el "Taller de Circ en família". A la tarda es durà a terme el Conta-contes i tallers de treballs manuals, el teatre "The Messy Playground" i l'activitat "Vine al bosc màgic del Pare Noel". Demà es celebrarà una actuació infantil a càrrec del grup TIPI TIPI TOP i una mini disco infantil anomenada "La festa continua!".

Per concloure amb la fira, el dijous es duran a terme els Tallers de Nadal infantils, l'actuació de la Xaranga Els Valencians i un concert a càrrec del Grup Harmonia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.