Setmanari d'informació local - 138 anys

Europa denega de nou la subvenció per reformar el Mercat Municipal

Edifici del Mercat Municipal. | A.V.

Europa ha denegat per segona vegada la subvenció que sol·licità l'Ajuntament per reformar el Mercat Municipal. El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha publicat avui la llista provisional dels projectes presentats pels municipis subvencionats a partir dels fons Next Generation, dels quals Sóller n'ha quedat exclòs. El darrer projecte presentat tenia un cost de més d'1 milió d'euros per la millora de l'eficiència energètica i de la sostenibilitat de la instal·lació, així com la transformació dels punts de venda i la millora de l'accessibilitat a l'edifici.



L'ajuntament havia refet la proposta per aconseguir més punts. Dins aquesta havia inclòs també la publicació d'una plana web amb la inclusió de tots els comerços de Sóller i la creació d'un punt de venda online. La proposta tenia un import d'1.016.897,01 euros dels quals l'import subvencionat era de 813.517,61 euros, mentre que el Consistori havia d'afegir la resta. La regidora de Desenvolupament Local, Catalina Pomar, ha explicat que no està "tot perdut, perquè hem quedat a només dos punts d'entrar a la convocatòria, per tant, hi ha esperances d'entrar a la llista definitiva".


De les propostes a les ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització, emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, les Illes Balears n'ha rebut 4 que pugen a un total de 3.037.139,20 euros. Mentre Sóller ha obtingut 69 punts dels 72 que es ncessitaven.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.