Setmanari d'informació local - 138 anys

Els parcs infantils d’Infante Lois i Calatrava estrenaran jocs i paviment i seran enjardinats

La Junta de Govern Local va adjudicar dimecres aquestes millores per un import global de 233.000 euros

48773
Les millores estan finançades per Ajuntament, Consell i Govern.

Els parcs infantils i zones annexes del camp d’esports del Port (Infante Lois) i de Sa Calatrava experimentaran dins l’any nou una important millora que repercutirà directament en el gaudi i seguretat dels seus usuaris i acompanyants.


La Junta de Govern Local va adjudicar dimecres aquestes millores per un import global de 233.000 euros.


El projecte respon a la demanda ciutadana de millorar aquests espais amb una renovació de les instal·lacions lúdiques, pavimentació més segura a prova de caigudes i millora de l’entorn. El mal estat dels parcs infantils havia estat denunciat repetidament tant des de la ciutadania com des de l’oposició.


Amb aquestes actuacions es renovaran els jocs infantils i el paviment a l’espai del Port amb una inversió de 97.000 euros. Per altra banda, una millora de les mateixes característiques que es durà a terme al parc de Sa Calatrava suposarà una despesa de 123.000 euros. Aquests imports inclouen els treballs i també el subministrament dels aparells de joc.


De forma paral·lela l’Ajuntament ha adjudicat la millora de l’enjardinament als espais annexos i propers a ambdues instal·lacions infantils, per un import de 13.000 euros. Es veuran millorades les zones enjardinades de Cetre, Sa Calatrava i camí del Camp de s’Oca.


El passat mes d’agost, des de l’oposició, Més per Sóller reclamava millores urgents a determinats parcs infantils en mal estat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.