Setmanari d'informació local - 138 anys

Concedits quinze permisos per aparcar davant les plaques de guals

48867
El regidor de Governació, Carlos Darder, amb el gual.

Bona acollida entre els propietaris que volen aparcar davant els guals. Durant la primera setmana en què la norma ha entrat en vigor, l’Ajuntament ha concedit quinze permisos que permeten als tenidors d’un reservat d’estacionament poder deixar el vehicle davant el garatge de casa seva. Les llicències concedides per la Policia Local atorguen les targetes GARE (Gual de Regulació Especial), la qual permet a tres integrants de la mateixa unitat familiar deixar el cotxe davant el gual i també, en segons quins casos a persones cuidadores del propietari.


Tot i aquestes primeres targetes aprovades, els sollerics continuen sol·licitant el permís a les dependències municipals. «És un degoteig continuu, el que demostra que la gent hi està molt interessada», explicà el regidor de Governació, Carlos darder.


Així mateix, la concessió d’aquest permís no és immediat. Els interessats primer han d’omplir un formulari i després «Policia estudia cas per cas, de tal manera que si no hi ha cap inconvenient, amb pocs dies s’obté la ferratina» per posar al gual, afegí el regidor.


La norma entrà en vigor la setmana passada, després que es publicàs l’ordenança al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Segons l’estudi realitat per aquest departament abans d’imaplantar la norma, a Sóller hi hauria entre 400 i 500 places aptes per deixar els vehicles, la qual cosa «permetrà alliberar moltes places d’aparcament que el municipi ha de menester», apuntà Darder.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.