Setmanari d'informació local - 138 anys

L’asfaltat de 43 carrers de Sóller i el Port arranca a mitjan febrer

L’Ajuntament invertirà 930.498 euros del romanent

El carrer del Celler és un dels 43 inclòs en la llista de vials que s’han d’asfaltar.

Les tasques d’asfaltatge de 43 carrers de Sóller i el Port començaran en quinze dies. Per dur a terme aquests treballs, l’Ajuntament ha destinat 930.498 euros procedents del romanent per asfaltar tots els vials abans no comenci la temporada turística.


En una reunió celebrada dilluns entre l’Ajuntament, el director d’obra, Policia Local i l’empresa contractada per realitzar els treballs d’enquitranat acordaren començar els treballs d’asfaltatge per una de les zones més poblades de Sóller. Així, els primers carrers afectats per aquestes tasques seran els situats a la barriada dels Estiradors i els carrers dels voltants. Després continuaran cap a son Bou i davallaran de nou cap a l’avinguda Juli Ramis.


Durant la reunió de coordinació, a més a més, es plantejà la possibilitat de no cobrar per estacionar a ORA, «ja que durant aquests dies no podran aparcar i ara és prioritari donar una solució als veïnats», explicà el regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder.


Mentrestant, durant la setmana que ve, Policia començarà a informar dels carrers on no es podrà circular durant l’asfaltatge a fi «que els veïnats estiguin avisats amb temps», assegurà Darder.


L’Ajuntament pavimentà ja devuit carrers durant l’any passat a partir d’una ajuda concedida pel Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.