Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller posa en marxa les rutes escolars per millorar la seguretat dels infants

La primera d’elles serà la del col·legi Ses Marjades

Imatge dels assistents a la reunió celebrada el dimecres passat a Ses Marjades.

Sóller posa en marxa les rutes escolars per als estudiants dels centres. La primera d’elles serà l’aplicada al col·legi Ses Marjades i comença a funcionar a partir d'avui. Aquestes rutes escolars cerquen millorar la seguretat dels infants i facilitar també la seva mobilitat per poder accedir als seus centres sense cap mena de perill.


Els estrets carrers i l’increment del tràfic viscut al municipi durant els darrers anys són les causes que han provocat les inquietuds dels pares, les quals han estat transmeses a l’Ajuntament per, a continuació, procedir a la creació de les citades rutes.


El dimecres passat es va celebrar al col·legi Ses Marjades una reunió per aclarir els detalls de la ruta que s'ha posat en marxa avui. A la reunió hi acudiren el batle Carlos Simarro; els regidors Carlos Darder i Andrea Pomar; el policia tutor, Biel Cardell; la directora del col·legi i representants de l’Associació de Pares i Mares del centre, que són els que sol·licitaren les rutes escolars.


Durant la reunió s’explicà el format de la ruta. Els pares deixaran els infants a l’Estació del Tren, i dos familiars voluntaris, els quals duran posada una armilla reflectant, acompanyaran els joves fins a Ses Marjades seguint els senyals col·locats per a la ruta. Una vegada finalitzin les classes, els voluntaris recolliran els infants per acompanyar-los de nou fins a l’Estació.


La regidora d’Educació Andrea Pomar va explicar que «la iniciativa de les rutes escolars va sorgir dels pares i mares dels alumnes d’aquest centre». «Creim que serà un punt de partida, i que en el futur es crearan rutes a la resta d’escoles de Sóller».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.