Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Col·lectius del Firó pengen avui les seves banderes a la Torre Picada

Per altra banda, el pròxim dilluns vuit de maig es durà a terme l’Assemblea General del Firó

49227
Imatge d’arxiu d’un Firó celebrat fa uns anys. | BOTA

Avui a les 18 hores els Col·lectius del Firó penjaran les seves banderes a la Torre Picada. Amb aquest acte volen donar el sus i animar a la gent que pengi les seves pròpies banderes als seus balcons.


Per altra banda, el pròxim dilluns vuit de maig es durà a terme l’Assemblea General del Firó. En aquesta, s’ultimaran tots els detalls de la festa de moros i cristians. Després de la Junta Local de Seguretat celebrada durant la passada setmana, on es va donar a conèixer que el Firó d’enguany disposarà de més efectius de seguretat i emergències, els diferents dispositius continuen treballant durant aquestes setmanes per, a l’Assemblea General de dia vuit, acabar de coordinar tot el que envoltarà el Firó.


Finalment, durant aquesta setmana s’ha donat a conèixer que la festivitat comptarà amb dos punts d’aigua per als participants. El primer d’ells, per als pagesos, es col·locarà davant Los Geranios, al Port. El segon, on es repartirà aigua als moros, se situarà al carreró d’Es Canyís, també al Port. Aquests dos punts s’oferiran enguany després de les peticions rebudes per diversos participants que sol·licitaren punts on es reparteixi aigua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.