Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament trasllada les dues meses electorals del Casal de Cultura a sa Petanca de Cetre

El local situat al carrer Cetre.

Els electors que fins ara estaven destinats a votar a les dues meses del Casal de Cultura ho hauran de fer al local de sa Petanca de Cetre. Així, més de 800 persones que anteriorment dipositaven el seu vot al local del carrer de sa Mar número 11 ho hauran de fer a les pròximes eleccions de dia 28 de maig al bar de sa Petanca, després que la Junta Electoral Provincial hagi acceptat el canvi sol·licitat per part de l'Ajuntament.

Aquest és el segon canvi d'ubicació d'un col·legi electoral, ja que enguany els votants de l'Horta s'hauran de dirigir a l'escoleta Infantil Mondaura. Tot i això, Sóller manté les 18 meses i els 8 col·legis electorals. La resta de locals són Can Dulce; l'Hospici; la biblioteca municipal; el col·legi Ses Marjades; l'Institut i el CEIP Pere Cerdà, al Port.

D'altra banda, a finals de setmana se celebrarà el sorteig dels ciutadans que formaran part de les meses electorals. D'aquesta manera l'Ajuntament començarà a notificar a les 160 persones a partir de dimarts que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.