Setmanari d'informació local - 139 anys

La segona fase del teatre Defensora no estarà llesta aquesta legislatura

El motiu és que la revisió de preus que sol·licità l’empresa constructora encara no s’ha resolt

49295
La teulada de la sala lateral continua destapada. | I.C.

Noves traves per a la continuació de les obres del teatre Defensora. La segona fase que havia de finalitzar mesos enrere quedarà pendent de tancament i no estarà llesta aquesta legislatura. El motiu és que la revisió de preus que sol·licità l’empresa constructora encara no s’ha resolt, per la qual cosa els treballs de rehabilitació que estaven prevists queden, de moment, enlaire.


En aquesta revisió de preus es discuteix el tancament de la teulada de la sala annexa al teatre; la instal·lació de les escales que condueixen als pisos superiors i la caixa on anirà l’ascensor. Per tant, «mentre no tenguem els informes dels tècnics del gabinet d’arquitectura que guanyà el projecte, no podem dur a terme la finalització del Defensora», explicà el regidor d’Urbanisme i Obres, Jaume Bestard.


Cal recordar que el mes de febrer l’empresa constructora sol·licità una revisió de preus, a causa de la pujada del material de construcció. Els treballs d’aquesta fase comptaven amb un pressupost de 593.007,98 euros procedents del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics. D’aquests queda pendent per facturar 79.797 euros, una quantitat que no ha estat suficient per cobrir el sobrecost, «una situació aliena a l’Ajuntament, però que segurament haurem d’acabar per assumir», digué Bestard.


Des del mes de febrer els operaris treballen en la instal·lació de contraincendis i petits detalls dins l’edifici, mentre queda per tancar la teulada de la sala lateral del teatre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.