Setmanari d'informació local - 138 anys

Principi d'acord entre sindicats i Ajuntament

Imatge dels integrants a la reunió.

Els representants dels treballadors de Sóller 2010 i l'Ajuntament han arribat a un principi d'acord avi matí. Després d'una reunió llarga que ha començat a les 9.30 del matí, ambdues parts han aconseguit acostar postures, per la qual cosa "hem arribat a un preacord satisfactori per les dues bandes", ha explicat el batle, Carlos Simarro.

Amb aquesta imatge, tant els representants sindicals com el batle i els regidors assistents a la negociació han conclòs amb una entesa que passa per "una millora salarial del personal de l'empresa pública i assegurar-los més formació i més dotació de recursos", ha afegit Simarro. El batle ha agraït l'esforç i el "talant" que s'han mantingut durant tota la reunió i ha assegurat que formalitzaran "aquest acord dia 12 de maig perquè quedi signat de manera oficial". Si no hi ha novetats, la vaga quedaria desconvocada a partir de la signatura del document.

Cal recordar que el sindicat d'UGT convocà una vaga indefinida de l'empresa Sóller 2010 coincidint amb les festes de la Fira i el Firó. Els motius eren desbloquejar el conveni col·lectiu de l'empresa; una millora dels sous d'una pujada de fins al 39% i una millora de les instal·lacions i la maquinària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.