Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranquen els primers actes del programa de festes de la Fira

49317
SOLLER - No deja de ser curioso que en el Defensora Sollerense ya se hayan colocado las persianas cuando ni tan sv=lo el edificio tiene el tejado hecho. Realmente es algo ilv=gico el orden que se ha establecido por ir haciendo el trabajo (sin orden). Ya no convendrv?a primero hacer la tejado y al poner las ventanas no se harv?an davo bien? | I.C.

El programa de festes de la Fira ja està disponible. Durant aquesta setmana, la Vila ha començat a repartir els programes, instal·lant una paradeta a l'atri de l'Ajuntament perquè tothom que ho desitgi el vagi a cercar.

Aquest cap de setmana arranquen els primers actes programats. Entre d'altres, avui a les 17 hores Estol de Tramuntana ha organitzat jocs i tallers fironers a l'Alameda. Ja a les 20 hores, la Capella de les Escolàpies acollirà un concert anomenat 'Les 4 estaciones porteñas', amb Sureymis Tapanes, Soriana Ivaniv i Suzanne Bradbury. Demà, el Jardí Botànic oferirà a partir de les 11 hores un taller de meditació i presentarà el llibre 'Dones de llum'. A les 11.30 hores, es presentarà el nou caparrot d'Estol de Tramuntana davant l'Ajuntament. I a les 20 hores, el camp Infante Lois acollirà un horabauxa, anomenat 'Super Pop'. I ja el diumenge, l'Estol de Tramuntana protagonitzarà una ballada a la Residència Fontsana a les 11 hores. I, a les 19.30 hores, la Capella de les Escolàpies acollirà un nou concert, a càrrec de Fiona Stuart, Xisco Aguiló, Stefano Rocco i Sílvia Moroni.

La majoria d'actes es concentraran durant la pròxima setmana. A més, el programa de festes d'enguany disposa d'una programació dels actes que se celebraran després de les festes.

Podeu consultar el programa de festes de la Fira accedint al següent enllaç: https://ajsoller.net/ca/noticies/fira-i-festes-de-maig-2023

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.