Setmanari d'informació local - 138 anys

40 alumnes de la Vall s'examinen a la Selectivitat

Ahir arrancaren les proves amb els exàmens d'Història d'Espanya, Història de l'Art, Química, Geografia, Català i Francès

40 alumnes de l'Institut de Sóller participen durant aquests dies a la Selectivitat.

Ahir arrancà la Selectivitat 2023 a les Illes Balears. Des de primera hora del matí, els estudiants de totes les illes donaren per iniciades tres intenses jornades que determinaran el seu futur més pròxim. Referent als estudiants de la Vall, un total de 40 alumnes sollerics participen durant aquests dies a la Selectivitat, que s'organitza com cada any a la Universitat de les Illes Balears (UIB). Entre aquests 40 participants del municipi hi ha alumnat d'enguany i alumnat d'altres anys que també es presenta a aquesta convocatòria.

Durant aquests tres dies d'exàmens, els quals començaren ahir, continuen avui, i finalitzen demà, un total de 4.733 alumnes de les Balears realitzaran les respectives proves. Les avaluacions arrancaren ahir dimarts amb les proves d'Història d'Espanya, Història de l'Art, Química, Geografia, Català i Francès. Molts de nirvis es respiren durant aquests dies pels passadissos de la Universitat, on cada alumne intentarà obtenir la millor nota per poder cursar la carrera universitària desitjada pròximament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.