Setmanari d'informació local - 139 anys

Més exigeix a Seny i Sentit "una proposta equilibrada de forces" per continuar negociant

Defensen que la batlia es reparteixi dos anys per cada partit

Continua la incògnita sobre qui tendrà la vara a l'Ajuntament de Sóller. A través d'un comunicat, Més per Sóller exigeix a Seny i Sentit "una proposta equilibrada de forces" per continuar amb les negociacions. Segons la formació ecosobiranista, Més no estaria disposada "a cedir la batlia durant quatre anys", segons demana el candidat, Sebastià Aguiló sinó que defensen que es reparteixi a parts iguals, és a dir, dos anys per cadascun, ja que Més va obtenir 4 regidors i Seny i Sentit 3.


La proposta que hi ha ara mateix damunt la taula proposa a més de repartir la batlia amb dos anys, que Més gestioni les àrees d'Hisenda i Presidència; Cultura, Patrimoni, Educació, Infància, Joves, Serveis Socials i Medi Ambient. A més, demana dos tinents de batle i una i mitja dedicació exclusiva. Per Seny i sentit hi hauria els dos darrers anys de batlia i la del Port. També, gestionarien les àrees d'Urbanisme; Seguretat Ciutadana i mobilitat; Promoció Econòmica, Agricultura, Ramaderia i Pesca; Transparència i Desenvolupament Local. A més, tendrien dos tinents de batle i dues dedicacions. Finalment, el PSOE gestionaria Béns i Serveis; Festes, esports, sanitat i participació i tendria la presidència de Sóller 2010 i la Funerària. Els socialistes tendrien un tinent de batle i una i mitja dedicació exclusives.

La portaveu ecosobiranista, Laura Celià ha destacat que si "no retornam a un sistema equilibrat i fugim de l'organigrama completament vertical presentat per Seny i Sentit, avui mateix abandonarem les negociacions". El partit independent de Sebastià Aguiló havia fet una contraprposta demanant els quatre anys de batlia; la presidència de Sóller 2010, dos tinents de batle, dues dedicacions exclusives i les regidories que tenen més visibilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.