Setmanari d'informació local - 139 anys

El Consell ajudarà en el "gran projecte de reconstrucció" del teatre Defensora

El president Llorenç Galmés visita les runes i confirma el suport de la seva institució

L'arquitecte municipal Biel Buades amb el regidor Juanan A. Lorente; el president del Consell Llorenç Galmés i el batle, Miquel Nadal. | Irene Cabrer

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha visitat aquest matí el teatre Defensora per conèixer de primera mà els danys soferts per l'emblemàtic edifici municipal, que es va ensorrar fa dues setmanes quedant en estat de runes. Durant la seva visita, acompanyat del batle, Miquel Nadal, i d'altres regidors de l'equip de Govern, Galmés ha confirmat que "el Consell de Mallorca ajudarà a la reconstrucció del Defensora".

Galmés ha recordat que és compromís del Consell "ajudar els ajuntaments en el seu dia a dia i molt més en casos com aquests en què l'Ajuntament ha tingut una gran pèrdua cultural". El Consell estarà al seu costat, ha dit el president. "Ajudarem en el que ha de ser un gran projecte de reconstrucció".

Per la seva banda el batle ha assegurat que en aquests moments "els tècnics municipals estan investigant les causes del sinistre i no podem avançar res fins que no tinguem tots els informes". Nadal agraí el suport del Consell i del Govern i recordà que l'Ajuntament ja ha destinat una partida d'un milió d'euros per a les feines de retirar les runes, reforçar l'estructura i també de la casa veïna que patí greus danys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.