Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La sala annexa del Mercat es destinarà a la ràdio i els banys

La peixateria serà traslladada a la nau central i el bar no es mourà

El Mercat Municipal continua preparant-se per a les obres del pròxim any. Recordem que, finalment, la Vila no optà per fer una reforma íntegra de l’edifici, sinó que tan sols es reformaran els trasts del seu interior. Abans d’iniciar-se aquestes remodelacions, els encarregats continuen organitzant les futures ubicacions de les instal·lacions.

Com a gran novetat, aquesta setmana s’ha conegut que la futura Ràdio Municipal impulsada pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sebastià Aguiló, tendrà la seva seu al Mercat. Concretament, la sala annexa serà l’espai on s’ubicarà la nova emissora local. Referent a aquest tema, durant aquesta setmana Aguiló ha iniciat els primers contactes amb altres ràdios municipals per tal de conèixer el seu funcionament. El regidor ha visitat les emissores de Porreres, Sa Pobla i Pollença. A Porreres es reuní amb el tinent de batle de la localitat i amb la coordinadora de la seva ràdio, qui li explicà les diferents idees amb les quals ells posaren en marxa l’emissora local porrerenca.

A més de la nova ràdio, a la sala annexa del Mercat també s’instal·laran els banys. Per una banda, es col·locaran banys públics amb consigna i, per altra banda, també es crearan uns banys privats amb vestuaris per als placers. D’aquesta manera, a l’edifici annex del Mercat hi tindran cabuda la Ràdio Municipal i els banys públics i privats.

La peixateria, que avui dia està ubicada en aquesta sala annexa, serà traslladada a la nau central de les instal·lacions, per tal de «tenir el protagonisme i pes que es mereix», segons ha explicat Aguiló aquesta setmana. Per al regidor és primordial que la peixateria sigui ubicada a la part central de la nau gran del Mercat. A més, el regidor ha confirmat que el bar no es mourà. Tot i que s’havien plantejat canviar-lo d’ubicació, Aguiló creu que «és millor deixar-lo al mateix lloc, perquè creim que així estarà més immers en l’ambient del Mercat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.