Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La Plataforma Defensora celebra la primera assemblea

Consideren prioritari saber quin ús tendrà el teatre

53117

La primera assemblea de la Plataforma Defensora es va celebrar ahir vespre a Can Gata. Un grup format per una desena de persones de diferents àmbits es reuní amb la finalitat de recollir més propostes perquè la reforma del teatre sigui una realitat. De moment, entre les persones convocades per la plataforma es va extreure la necessitat de decidir quines activitats s’hi volen fer al teatre abans d’aprovar un projecte de reforma amb la finalitat de poder adaptar l’espai als usos del futur espai.

També proposaren fer una enquesta «per saber què vol la gent al Defensora», com a manera de fer partícips a tots els sollerics de com ha de ser el futur teatre. Durant l’assemblea es tractaren altres temes i s’informà és de la necessitat que «es faci una reforma realista i amb un pressupost real» per això demanaren un compromís i total transparència als polítics.

Comissions
Una de les propostes fou la creació de tres comissions de feina dirigides pels tres fundadors de l’entitat. D’aquesta manera, Paula Nigorra dirigirà la secció d’activitats encaminada a realitzar sortides a altres teatres d’altres pobles; organitzar d’actuacions musicals i teatrals o cursos. Joan Bernat serà l’encarregat de la comissió de gestió. En aquest cas, serà qui farà les reunions amb la corporació municipal i al Consell i Govern i altres institucions. Per la seva banda, Pere Andreo serà el portaveu de la plataforma i farà el seguiment tècnic de les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.