Setmanari d'informació local - 139 anys

Els veïns de la Ma-10 posen un vídeo a les portes de la DGT amb el renou que senten cada dia

L'acte d'avui ha format part d'una nova manifestació per fer front a les curses il·legals

Palma Pilar Pellicer Local uh Manifestació dels afectats de la carretera Ma10 davant la DGT

Avui al matí membres de la plataforma Indignats Ma-10 han duit a terme una nova protesta per fer front a les curses il·legals que es viuen a la carretera de la Serra de Tramuntana. La manifestació ha començat a les 10.30 hores a les portes de la DGT. Els afectats han organitzat aquest acte per continuar demanant una solució urgent a les institucions encarregades d'arreglar la problemàtica patida a la Serra.

L'acte d'avui ha començat amb la projecció d'un vídeo a les portes de les instal·lacions. Els indignats han muntat una pantalla amb uns altaveus de grans dimensions. A continuació, han projectat un vídeo de dues hores de durada on s'ha pogut apreciar la situació patida pels veïns setmana rere setmana. Concretament, la filmació gravava el pas d'infinitat de motos per la zona del Mirador de Ses Barques. Segons han explicat els afectats, "hem projectat el vídeo a 90 dB's, xifra encara inferior als més de 100 dB's que patim nosaltres constantment". D'aquesta manera, manifesten que "hem projectat aquest vídeo aquí perquè la gent de la DGT sàpiga amb quina banda sonora vivim nosaltres cada dia a casa nostra".

Seguidament, els membres han volgut expressar que no tenen res a veure amb la presència d'un grup d'ases que va obligar a suspendre una part del Rally Dijous Bo d'aquest passat cap de setmana. "Volem que quedi clar que nosaltres no tenim res a veure amb els ases del Rally Dijous Bo. De fet, ens sembla una barbaritat si algú els ha amollat. També pensam que pot ser que els animals s'hagin escapat pel pànic que tenen als renous dels vehicles de carreres".

Finalment, han agraït a la Conselleria les passes que han previst fer, però manifesten que "no ens aturarem fins que no vegem canvis de veritat. De moment no ha canviat res. Vàrem estar quatre anys xerrant amb les institucions i no va canviar res, per tant, l'única solució que contemplam ara és veure la situació arreglada. Fins que això no passi, no aturarem de fer manifestacions i altres actes".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.