Setmanari d'informació local - 139 anys

El jutge decreta llibertat per a l'atrinxerat de Sóller, però l'ingressa a l'Àrea de Psiquiatria

El futur judicial del pacient el marcarà les avaluacions mèdiques a què sigui sotmès

L'atrinxerat de Sóller queda en llibertat amb càrrecs, però romandrà ingressat a l'Àrea de Psiquiatria de l'hospital de Son Espases. El veí enfurismat que es va atrinxerar a primera hora de dijous passat a casa seva, mentre llançava fletxes a la Guàrdia Civil amb una ballesta, no parava de cridar: «Soc Llucifer i he vingut per matar-vos a tots». Un cop la Benemèrita va aconseguir accedir a l'habitatge, situat al carrer Moragues, l'home va ser reduït i traslladat a una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU-061) fins a l'Àrea de Psiquiatria.

El trasllat el va fer en qualitat de detingut i custodiat per agents de l'institut armat. Finalment, després de ser examinat pels professionals, l'autoritat judicial va dictar una interlocutòria de llibertat amb càrrecs, però el pacient romandrà ingressat rebent tractament mèdic. El futur judicial estarà directament vinculat a l'evolució, el tractament i els informes dels facultatius.

L'home va atacar dijous passat els agents mentre els llançava amenaces de mort. Tot seguit, es va tancar al seu domicili i es va atrinxerar. En tot moment cridava que els mataria amb un ganivet. El negociador de la Guàrdia Civil va intentar persuadir el sospitós perquè deposés la seva actitud violenta i deixés sortir la seva mare. Finalment, els agents van entrar a la casa i el van detenir. Recordem que la nit anterior havia estat denunciat per una al·lota de la Vall per presumpte assetjament al seu domicili.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.