Setmanari d'informació local - 139 anys

L’accés a Biniaraix quedarà tancat del 4 al 25 de març per soterrar el cablejat

El cablejat elèctric de Biniaraix serà sotmès a modificacions durant les pròximes setmanes. Concretament, seran els carrers principals del petit llogaret, el de Trinitat i el de Sant Josep, els que seran aixecats per poder soterrar el cablejat elèctric. Això suposarà que, des del dia 4 i fins al 25 de març, els carrers que travessen Biniaraix quedaran tallats al trànsit, motiu pel qual els residents de la zona hauran de cercar alternatives per accedir als seus habitatges.

El regidor d’Infraestructures i Vies Públiques, Carlos Darder, es va reunir aquesta setmana amb l’empresa El Gas, encarregada del cablejat de la zona, per concretar les dates i les passes a seguir en el citat soterrament elèctric. Concretament, tal com ha informat Darder, «en aquesta zona soterrarem tan sols el cablejat de baixa tensió, per tal d’augmentar la seguretat i estabilitat tant del cablejat com de la gent». Sobre la zona que serà aixecada, conta que «aixecarem el carrer que travessa Biniaraix, concretament des de la corba zig-zag que dona entrada al poble fins a les rentadores de la part superior». Per altra banda, explica també que «a més, soterrarem el cablejat elèctric de la placeta de Biniaraix, i aquí sí que s’inclourà el 100% del cablejat».

Canviant ara de zona, el dimarts que ve se soterrarà també el cablejat d’una zona de Sóller. El cablejat sotmès serà el que passa per damunt el torrent, concretament a la part ubicada aferrada al Mercat Municipal. Darder confirma que «amagarem també aquest cablejat baix terra per evitar possibles perills».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.