Setmanari d'informació local - 139 anys

Els pagesos locals es desplacen a Palma per la tractorada

Els participants se sumen així al reivindicatiu acte organitzat

Palma acull avui la reivindicativa tractorada del món pagès. Des de primera hora del matí, tractors de diferents pobles de l'illa han iniciat el seu camí per arribar fins a ciutat, on volen fer visibles les seves demandes. Per aquest motiu, Palma viu en aquests moments complicades situacions de col·lapse del trànsit, entre altres. Com no podia ser d'altra manera, pagesos sollerics han decidit sumar-se a aquesta iniciativa per demanar millores per al seu sector.

Així doncs, un petit grup de pagesos sollerics s'ha reunit a les 10.30 hores a la parada de Cetre. Allà, un bus comanat per la Cooperativa de Sant Bartomeu ha recollit els participants per acudir a Palma. Cal destacar que la Cooperativa comanà el vehicle i finalment ha estat l'empresa de busos Ca'n Repic qui ha cedit gratuïtament el vehicle. Una desena de persones, entre els quals es trobaven el president de la Cooperativa, Miquel Gual, i el regidor d'Agricultura, Pesca i Ramaderia, Sebastià Aguiló, són en aquests moments ja a Palma per continuar reivindicant, entre altres, reduir la burocràcia imposada per l'administració.

Finalment, cal destacar que a part d'aquesta representació sollerica, hi ha hagut altres pagesos locals que han acudit també a la tractorada de Palma, tot i haver-se desplaçat amb altres mitjans de transport.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.