Setmanari d'informació local - 138 anys

Marià Gastalver serà el pregoner de la Fira

L'Ajuntament ha triat el prior de Lluc "per la seva implicació amb el poble de Sóller"

Maria Gastalver.

Mossèn Marià Gastalver (Palma, 1958) serà el pregoner de la Fira d'enguany. L'Ajuntament ha triat l'actual prior de Lluc per fer el discurs que donarà el sus a la festa més esperada pels sollerics. La regidora de Festes, Mar Casteñer ha anunciat avui matí Gastalver, qui ha estat elegit "per la seva implicació amb el poble de Sóller", ha expressat la regidora. Cal recordar que Marià Gastalver fou rector de les parròquies de Sóller; el Port; l'Horta; Biniaraix i Fornalutx, càrrec que deixà el setembre de 2019.

Marià Gastalver és psicòleg; té un màster en psicoteràpia i va ser el director durant més de vint anys del Telèfon de l'Esperança. Com a sacerdot treballà especialment amb els joves i d'ençà que partí de Sóller exerceix de prior al monestir de Lluc, Escorca. Es tracta d'una persona molt vinculada amb la Vall, lloc on residí durant 11 anys.

Va ser ordenat capellà fa 35 anys al Molinar on també va tenir responsabilitat de la parròquia juntament amb la vicaria del Coll d'en Rabassa. Posteriorment, va estar a Artà i la Colònia de Sant Pere i després de completar la seva formació a Madrid va quedar a Sant Alonso Rodríguez de Palma com a vicari. En el camp pastoral va ser membre i consiliari del secretariat pastoral juvenil. Abans d'arribar a Sóller, havia estat el rector de la parròquia Verge de Lluc a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.