Setmanari d'informació local - 139 anys

Accepta dos anys de presó per fer tocaments a la cangur dels seus fills en una casa de Sóller

L'acusat haurà d'indemnitzar la víctima amb 6.000 euros pels danys morals

56959
L'acusat, avui dimarts, en el judici a l'Audiència de Palma. F: Alejandro Sepúlveda

-Coneix els fets pels quals és aquí acusat?

-Sí.

-Reconeix haver participat tal com exposen les acusacions als seus escrits?

-Sí.

Un home ha acceptat dos anys de presó per fer tocaments a la cangur dels seus fills en un domicili de Sóller. L'acusat, de 44 anys, s'ha declarat culpable aquest dimarts a l'Audiència de Palma d'un delicte d'agressió sexual i haurà d'indemnitzar la víctima amb 6.000 euros pels danys morals ocasionats.

Els fets van tenir lloc cap a les 10.00 hores del 9 d'octubre del 2022. L'enjudiciat va aprofitar que la víctima, de 14 anys, es trobava a l'habitatge ajudant-lo en la cura dels seus fills i es va estirar al sofà recolzant el cap sobre les cames. . A continuació va introduir la mà per sota de la roba de l'adolescent acariciant-li l'abdomen i li va preguntar per la samarreta i els sostenidors que duia sota la dessuadora.

L'home va abraçar la menor i va començar a besar-la a la cara i després li va preguntar si tenia parella. Li va dir que si no fos perquè tenia 14 anys s'hi casaria. L'agressor, quan la víctima estava asseguda al llit del dormitori, la va empènyer i es va col·locar a sobre preguntant-li fins a tres vegades si li podia fer una besada a la boca.

La menor va aconseguir desfer-se de l'acusat i li va donar dues empentes. A conseqüència d'aquests fets, la perjudicada ha patit ansietat i temor que tornés a passar. El 16 d'octubre del 2022, el jutjat d'Instrucció número 12 de Palma va prohibir a l'acusat aproximar-se a menys de 200 metres de l'adolescent.

La Fiscalia reclamava a l'inici del procés una condemna de quatre anys de presó per a l'home per un delicte d'agressió sexual. La representant del Ministeri Públic ha rebaixat la petició a dos anys després d'arribar a un acord amb l'advocada de la defensa i de l'acusació particular. L'home no ingressarà a la presó amb la condició que no cometi cap delicte en els propers tres anys i que pagui la indemnització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.