Setmanari d'informació local - 138 anys

La neteja de les platges del Port, la pròxima setmana

La Vila instal·larà uns nous banys públics a la platja del Mònaco

La temporada estiuenca s’apropa, i per aquest motiu la Vila, juntament amb la concessionària de les platges, comencen a posar a punt les platges del Port de Sóller, per tal que estiguin llestes de cara a l’arribada d’infinitat de turistes. De fet, l’arribada de les vacances de Pasqua, acompanyades del bon clima que ja predomina a la Vall durant aquestes setmanes, fa preveure que molta gent voldrà passar els primers dies de platja de la temporada. Per aquest motiu, la pròxima setmana les platges del Port seran netejades.

En aquests moments, sobre l’arena s’hi poden trobar munts de brutor, la majoria d’ells de canyes provinents, en gran part, del Torrent Major, fet pel qual la concessionària dedicarà durant la pròxima setmana tots els seus esforços a deixar a punt les platges, per tal que, de cara a la següent setmana, corresponent a les vacances de Pasqua, l’arena estigui ja en perfectes condicions per poder acollir els visitants i locals que vulguin acudir a la platja. Segons el regidor de Turisme i Gestió Ambiental, Sebastià Aguiló, «a partir del pròxim dilluns les màquines acudiran a l’arena de la platja per tal de moure-la i llevar tota la brutor que hi trobin, així les platges estaran llestes de cara a la Setmana Santa».

Nous banys públics
Per altra banda, el regidor ha informat aquesta que a la platja del Port s’ubicaran uns nous banys públics. Concretament, aquests seran instal·lats a la part central, és a dir, a la platja del Mònaco, just enfront de l’Hotel Esplèndid. D’aquesta manera, segons Aguiló, «hi haurà banys als dos extrems de la platja i, a partir d’ara, també uns nous a la part central de les platges del Port».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.