Setmanari d'informació local - 138 anys

Queda asfaltat el ferm de la carretera entre Sóller i Deià

El Consell ha invertit 1,3 milions en un tram de 7 quilòmetres

Visita d'avui matí a la millora de la carretera. | Irene Cabrer

Les obres de millora de la carretera entre Sóller i Llucalcari han finalitzat. El Consell ha invertit 1,3 milions d'euros en asfaltar i millorar la seguretat en més de 7 quilòmetres en aquest punt de la Ma-10 que travessa la serra de Tramuntana. A més del paviment, s'han substituït 800 metres de barreres de seguretat i se n'han instal·lat 125 metres de noves; s'han recuperat els murs de pedra deteriorats i s'han col·locat nous senyals verticals durant els 4 mesos de duració dels treballs.

Avui matí, el conseller de Territori, Fernando Rubio; el director insular d'Infraestructures, Rafel Gelabert juntament amb el batle, Miquel Nadal i altres regidors han visitat el final de les obres. Durant la visita, Rubio ha explicat que «La millora de les carreteres secundàries és una de les nostres prioritats durant aquesta legislatura i, per això, per enguany tenim pressupostat 20 milions d'euros per dur endavant obres de reforç de ferm i de seguretat en aquestes vies, que són molt transitades pels residents de tots els municipis de Mallorca i que en molts de casos fa dècades que no s'hi havia fet cap actuació». El conseller de Territori ha afegit: «l'exemple és la carretera en la qual ens trobam, molt transitada pels veïnats dels municipis de Sóller, Llucalcari i Deià per accedir a les seves propietats o als seus llocs de feina. A més, aquesta carretera en l'època d'estiu també té un important trànsit de turistes i fa funció de connexió entre diferents rutes ciclistes de la zona».

Així mateix, el batle ha manifestat el seu agraïment al Consell per l'actuació feta en aquesta carretera "en un espai que necessitava urgentment que es milloràs no tan sols perquè és carretera que és molt transitada, sinó que també s'ha tengut en compte la seguretat". Nadal ha recordat que "en pocs mesos s'ha actuat a ses Argiles, una demanda de fa 8 anys, ara també en aquest tram".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.