Setmanari d'informació local - 138 anys

Porcel es manté dins el pacte amb el PP

El regidor no adscrit argumenta que queda «per al benefici dels sollerics»

El regidor Pep Porcel | I.C.

El regidor no adscrit, Pep Porcel es mantindrà dins el pacte. Després de tenir una reunió amb els representants dels populars, a nivell local i amb el coordinador general del PP, Sebastià Sagreras, s’ha acordat continuar formant govern metre es pugui continuar amb la proposta de millorar la mobilitat de Sóller. Porcel assegura que queda «pel benefici dels sollerics i mitjançant un pacte tècnic, però no polític» amb el principal objectiu de desenvolupar una «necessitat que demanen els sollerics». Així, una de les possibilitats que es maneja és mantenir un pacte a tres format pel PP (8); Seny i Sentit (2) i Pep Porcel, per la qual cosa es mantindria la majoria absoluta.

Aquesta situació ha esdevingut després d’aquestes trobades amb els populars, en els quals «han assegurat el seu compromís d’ajudar tant des del Consell com dels del Govern per tirar endavant la pacificació del centre de Sóller com la creació d’aparcaments dissuasius», ha dit el regidor en declaracions en aquest setmanari.

Per la seva banda, el portaveu del PP, Carlos Darder a hores d'ara continua a l’espera d’una resposta dels encara socis de govern. Des de les files de Seny, no han confirmat ni desmentit quina serà la seva resposta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.