Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament exigeix a la DGT mesures urgents als col·lapses diaris

59193
Avui s'han tornat a generar llargues cues a l'entrada de Sóller. Foto: M. S.

L’Ajuntament de Sóller exigeix a la Direcció General de Trànsit (DGT) mesures urgents per combatre els col·lapses circulatoris que es generen al túnel de Sóller i a les carreteres per accedir o sortir del municipi. El batle de Sóller, Miquel Nadal, ha recordat que «la DGT és l’organisme que té la competència en la regulació del trànsit i és qui ha de donar una solució urgent al problema que pateixes tots els sollerics i solleriques quan en el túnel es creen coes quilomètriques de vehicles».

El consistori també demana la intermediació del Consell de Mallorca, titular de les infraestructures, davant la DGT amb l’objectiu de trobar fórmules que evitin els embussos. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Sóller aplaudeixen la iniciativa del Consell de Mallorca d’impulsar un estudi de càrrega per tal de fer un diagnòstic acurat de la saturació de les carreteres i poder així prendre mesures valentes i efectives, com es el cas de la possibilitat de limitar o regular l’entrada de vehicles a la nostre illa.

Per altre banda, l’Ajuntament de Sóller ha demanat al Consell que exposi aquesta problemàtica a la reunió que mantindrà la institució insular amb el director general de Trànsit del Govern central, Pere Navarro, el proper dimarts a Palma. El batle Miquel Nadal reitera que «l’administració que pot aplicar mesures urgents als embussos és la DGT, ja sigui amb més agents per regular el trànsit o amb limitacions temporals».

Per acabar, l’Ajuntament de Sóller està i sempre estarà al costat del veïnats i residents de Sóller que han dit «basta» als col·lapses que pateixen per poder arribar a casa seva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.