Setmanari d'informació local - 139 anys

Desacord amb la DGT per voler tancar el túnel també als sollerics

La carretera del Desviament pateix saturació diària. | Irene Cabrer

Si bé l’Ajuntament agraí ahir les mesures que volen prendre les administracions supramunicipals davant el col·lapse de cotxes que pateix Sóller, el regidor de Governació, Carlos Darder manifestà el seu desacord en què es tanqui el túnel per tothom i impedeixi circular fins a casa als propis sollerics. Darder apuntà que la mesura «és dràstica i així ho hem traslladat durant la reunió amb la DGT, perquè tancar el pas del túnel no resol el problema dels sollerics, sinó que els empitjora la vida diària».

Així ho manifestaren directament durant la trobada telemàtica de la qual de la resta de mesures en sortiren satisfets. Per una banda, posar el nombre de places lliures dels aparcaments informar de la saturació «ens sembla molt eficient, però limitar als que viuen a la Vall l’accés no ho trobam correcte», sentencià.
De totes maneres, els populars confien que la DGT tengui en compte les seves reclamacions, tot i que durant la reunió només se n’ha pres nota, però «no sé si finalment ens faran cas», digué Darder.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.