Setmanari d'informació local - 139 anys

Veïns critiquen el cúmul de fems a Béns d’Avall

Demanen a la Vila millores a la urbanització

Els veïnats de la urbanització de Béns d’Avall han reclamat aquesta darrera setmana diverses millores a l’Ajuntament de Sóller. La primera d’elles ve generada per l’acumulació de fems que es produeix en una de les zones de la urbanització.

La retirada de punts de recollida de l’empresa Sóller Recicla ha provocat que, tant a Sóller com a Béns d’Avall, siguin nombrosos els punts on els cúmuls de fems comencen ja a ser un greu inconvenient per als veïns de la zona. Doncs els veïns de Béns d’Avall es queixen que la gent llença els objectes a les escombraires de qualsevol manera i, entre aquesta poca sensibilitat per part de la gent i el cúmul de fems generat per la retirada d’altres punts de recollida, suposa una desagradable situació de la qual els mateixos veïns han d’acabar sent els responsables.

Tant és així, que fins i tot els afectats han hagut d’organitzar alguna jornada de neteja per retirar entre tots la gran quantitat de brutor que s’acumula en la urbanització ubicada entre Sóller i Deià. Amb aquest fet es veu reflectida clarament l’extrema situació a la qual els veïns de la urbanització han de fer front darrerament.

Festa de l’Hotel Corazón
Per altra banda, una de les altres peticions fetes a la Vila ve provocada per una festa que l’Hotel Corazón, l’antic Son Bleda, organitzà la passada setmana. Concretament, fou el dijous vespre quan l’establiment organitzà un concert, el qual acumulà un gran nombre de vehicles a la zona. El problema és que tots aquests cotxes s’acumularen aparcant al llarg del camí de la urbanització, arribant fins i tot a impedir el pas d’alguns veïns, els quals no pogueren arribar fins als seus domicilis pel mal estacionament d’aquests vehicles.

La situació no quedà en res, ja que una vegada els afectats avisaren a la Policia, es coneix que els agents arribaren a posar fins a 47 multes als conductors infractors per haver aparcat il·legalment al llarg del camí.

Per això, els veïns de Béns d’Avall demanen ara a l’Ajuntament que es pinti una línia groga a la zona per tal que aquesta situació no es torni a produir, ja que comenten que «la situació comença a ser ja insostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.