Setmanari d'informació local - 138 anys

Solidaritat amb segell solleric

Voluntaris muntaren una parada d’arracades per Es Rebost i l’ONG brasilera São Charbel

Amb la compra de les arracades fetes al Brasil també s’ajuda a Es Rebost. | Irene Cabrer

Les activitats solidàries no faltaren dissabte durant la celebració de la diada de Sant Jordi. Així, entre les parades que s’instal·laren a Plaça també s’hi va veure un grup de ciutadans que recaptaren fons per ajudar a dos projectes solidaris: un local i l’altre internacional. Val a dir que una vegada més els sollerics respongueren amb escreix a la cita i s’acostaren a la tauleta per fer les seves aportacions a través de la compra d’arracades fetes al Brasil. El que resultà tot un èxit.


Segons explica Joan Bernat, un dels impulsors de la iniciativa, l’objectiu d’aquesta activitat era recaptar doblers en primer lloc per Es Rebost que en aquest temps de crisi sanitària han vist incrementada la seva activitat de manera exponencial. També part de les vendes de les arracades anirà a mans de l’ONG brasilera São Charbel que treballa amb infants a la ciutat de Petrópolis.


Bernat afegeix que aquesta organització del Brasil està dirigida una regiliosa, na Carminha, i que proporciona menjar als nins i nines més desafavorits de la ciutat. El projecte incentiva que els infants més grans vagin a l’escola cada matí i horabaixa, i allà se’ls hi proprociona berenar i la medicació en cas que en necessitin. A més, els infants que tenen germans més petits també s’emporten el menjar a casa, per tal d’evitar desnutricions.


La pobresa en algunes favales d’aquesta ciutat és molt present i la solidaritat de Sóller farà possible arribar a més infants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.