Setmanari d'informació local - 138 anys

«El futbol me dona felicitat i seguretat»

Mimi du des dels cinc anys practicant futbol femení i començà a les files de la U.D. Sollerense. | Isa Medina

Mimi Dean té 17 anys i és jugadora de futbol des que en tenia cinc anys. Actualment forma part del Son Sardina de categoria autonòmica. Entre les seves aficions, a més del futbol, li agrada tocar la guitarra, anar d’excursió i el contacte amb la natura. Al proper curs farà segon de Batxiller.

Mimi Dean (Londres, 2004) arribà a Sóller quan sols tenia dos anys i des de llavors s’ha integrat a la Vall com una sollerica més. Des de molt petita mostrà el seu interès pel futbol, i a hores d’ara encara és jugadora de futbol femení. Milita a la categoria d’autonòmica amb el Son Sardina.

- A quina edat començareu a jugar a futbol?
- Als cinc anys vaig començar a l’escoleta de futbol de Sóller i fins als 13 anys vaig continuar jugant amb el futbol base solleric. Després, a partir d’infantil, vaig haver de partir a fora, ja que el futbol mixte a Sóller just arribava fins a infantil a aquells moments (ara s’ha ampliat fins a categoria cadet).

- Els companys d’escola, trobaven estrany que practicassiu futbol?
- Al principi sí, però al temps de pati a poc a poc me deixaren jugar amb ells i vaig arribar a ser acceptada. Definitivament, t’has de mostrar forta i deixar que això passi per finalment estar inclosa.

Podeu llegir tota l'entrevista a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.