Setmanari d'informació local - 138 anys

Vitamina C es consolida i ja prepara activitats per l’hivern

L’Associació de Joves fa balanç dels actes de l’estiu: «ho hem petat»

El passat cap de setmana va tenir lloc el darrer esdeveniment de la programació sociocultural que ha organitzat l’Associació de Joves Vitamina C durant aquest estiu. L’acte de cloenda, que reuní centenars de joves, se celebrà al Port dissabte vespre amb l’actuació musical de Cirko, Islanders, DJ Joan Atienza i DJ Biel Castell.

El grup de joves sollerics es posà en marxa a la primavera d’enguany i amb la col·laboració de l’Ajuntament programà 7 concerts d’estiu i altres activitats lúdiques. El seu objectiu era dinamitzar i animar el poble de Sóller, ja que «després de la pandèmia, el nostre poble va quedar molt aturat en el pla sociocultural», explica la presidenta de l’Associació, Paula Bestard.

Ara, després de tot l’estiu al capdavant d’aquesta iniciativa, els membres de l’Associació han fet balanç: «No hauríem dit mai que tenguéssim tant d’èxit». És per aquest motiu que s’han decidit a continuar fent feina i organitzar una programació per a l’hivern. Entre les activitats que preveuen s’hi inclouen festes temàtiques, teatres, mercadets, torneigs, col·laboracions amb altres entitats, etc. De fet, per al pròxim 31 d’octubre ja han anunciat una nit de Halloween. Amb tot, aquesta associació que s’ha consolidat com a la representació del jovent solleric, assegura que «Vitamina C és de tots i per tots, i les ganes de fer coses han de seguir».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.