Setmanari d'informació local - 139 anys

Els centres de la Vall posen el punt final al curs escolar

Durant aquesta setmana els col·legis han organitzat diferents actes de cloenda

Els alumnes de segon de batxillerat de l’Institut es graduaren després d’unes dures setmanes d’exàmens.

Els centres educatius del municipi han posat punt final al curs escolar 2022/2023. Des d’avui divendres, darrer dia en què els estudiants han acudit a les seves escoles, els joves de la Vall comencen oficialment les esperades vacances d’estiu. Després d’unes intenses setmanes en què molts d’alumnes han hagut de fer front a dures jornades d’estudi i exàmens, durant aquests dies els centres han organitzat, com és de costum, diversos actes de cloenda en què els estudiants han pogut acomiadar-se tant dels seus companys com dels seus professors. Les escoles s’han omplit aquests dies d’alumnes i familiars, els quals no han volgut perdre’s les emotives graduacions dels seus fills i filles.
En primer lloc, el Col·legi Sagrats Cors ha estat el primer a organitzar un final de curs, ja que el passat divendres dia 16 es va celebrar al pati de l’escola l’acte de cloenda amb els alumnes d’infantil i primària. Enguany al Convent han creat el lema ‘Pots comptar amb mi’, motiu pel qual cada curs va organitzar per al citat acte un espectacle, una cançó o un ball relacionat amb el lema. Per exemple, hi va haver cursos que reivindicaren el rebuig al bullying; d’altres reivindicaren la importància de l’amistat; i uns altres reivindicaren el rebuig a les guerres, entre altres temes exposats.


El Sagrats Cors organitzà també el dimarts la graduació dels alumnes de sisè de primària. Aprofitant aquest acte, els infants representaren una obra de teatre anomenada «El fantasma del castell». Una vegada finalitzada la seva interpretació, es va procedir a fer la graduació alumne per alumne. A més, ahir capvespre es va dur a terme al centre la graduació dels alumnes d’ESO. I, finalment, avui se celebrarà la graduació d’infantil.
Per altra banda, el Col·legi Sant Vicenç de Paül organitzà el dimecres la festa de final de curs d’educació infantil i primària. Durant l’acte es va dur a terme la graduació dels alumnes de sisè de primària. A part, alguns estudiants protagonitzaren balls i altres espectacles que feren gaudir als seus familiars i professors presents al pati de l’escola. A més, avui es durà a terme la festa de final de curs dels alumnes d’ESO.


També el dimecres, l’Institut Guillem Colom Casasnovas celebrà la seva graduació d’ESO i batxillerat. Havent passat unes dures setmanes d’exàmens, els alumnes gaudiren de la seva merescuda acomiadada.
El Col·legi Pere Cerdà, del Port de Sóller, ha organitzat durant aquests dies diverses activitats, com poden ser un taller de camisetes; una gimcana; una sortida a la platja; una sessió de cinema, etc. Tot i que la seva gran festa de final de curs la feren ahir dijous, la qual comptà amb una gran participació d’alumnes i familiars. Per altra banda, el centre ha muntat durant aquests dies al Museu de la Mar una exposició sobre un projecte creat per l’escola anomenat «Som a ca nostra». L’exposició ha estat oberta els dimecres, dijous i avui divendres.
Ses Marjades celebrà també ahir capvespre el seu final de curs, on tots els alumnes del col·legi participaren conjuntament en una obra teatral que feu gaudir a tot el públic present a l’escola del municipi.
Finalment, els col·legis Es Puig i Es Fossaret s’acomiaden avui de l’actual curs organitzant els seus respectius actes de cloenda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.